18/01/2013

Café and Restaurant Design

(Aktuálne)

(Martin Nicholas Kunz) Predstavte si vzrušujúcu okamžik, keď vstúpite do novootvorenej kaviarne a reštaurácie. Kniha Café and Restaurant Design vám takýto záži...viac >>

11/01/2013

Zimný festival jedla

(Aktuálne)

Už budúci týždeň vyrazí po Slovensku historicky prvý Gurmán bus. O čo ide? O autobus, ktorý vás zavezie ochutnať výnimočné jedlá najlepších šéfkuchárov a&n...viac >>


03/01/2013

Uznanie Pauline

(Aktuálne)

Hubert J.E. predstavil exkluzívnu limitovanú edíciu červeného sektu Pauline Hubert Extra Brut. Elegantné cuvée vzniklo na počesť manželky Johanna E. Huberta. Milovn...viac >>

02/01/2013

Osloví aj dámy

(Aktuálne)

Red Stag sa vyrába zo 4-ročného bourbonu Jim Beam White obohateného o chuť čiernych višní. Višňovú arómu dopĺňajú bohaté vanilkové tóny a vyvážená chuť má akcen...viac >>


02/01/2013

Legendárne brandy

(Aktuálne)

Na slovenskom trhu sa objavilo legendárne arménske brandy Ararat. Unikátna odroda hrozna a 300 slnečných dní do roka v údolí biblickej hory zaručujú nápoju boha...viac >>

02/01/2013

Ani teplé ani studené, tak akurát

(Aktuálne)

Kofola ponúka novinku, akú nenájdete nikde inde v Európe. Hrejivé ovocné nápoje Na telo. Nie sú ani horúce ani studené, majú teplotu 37 °C a sú vhodné pre všetk...viac >>


14/12/2012

Do Fínska letí Tony Velich!

(Aktuálne)

Majster svojho remesla sa nezaprie! Na Finlandia Vodka Cup letel pred dvomi rokmi ako víťaz slovenského kola prestížnej súťaže, a tam si počínal rovnako skvele:...viac >>

05/12/2012

Kurzy pre baristov

(Aktuálne)

Každý, kto sa aspoň trochu motá okolo gastronómie, dnes už vie, že pripraviť dobrú kávu zďaleka neznamená iba stlačiť nejaký gombík a hodiť na tanierik kocku cu...viac >>


22/11/2012

Najlepší podľa Wine Enthusiast

(Aktuálne)

Jeden z najprestížnejších magazínov o víne rozdával svoje ceny za rok 2012. Robia tak už viac ako jedno desaťročie a titulom Wine Star Awards oceňujú ...viac >>

11/11/2012

V Starej tržnici sa ´koštovali´ prvé vína

(Aktuálne)

Mohlo by sa zdať, že ide o starú francúzsku tradíciu, ktorej v našich končinách iba v posledných rokoch prichádzame na chuť, ale pravda je celkom iná!...viac >>