29/10/2017

OTÁZKA NA PROTOKOLISTU: ŠPÁRADLÁ

(Aktuálne, Tip3)

Etiketa má v tomto prípade jednoznačnú a striktnú odpoveď: Akýkoľvek spôsob čistenia medzizubných priestorov je možný len v hlbokom súkromí. V dobrých reštauráciách ...viac >>

30/09/2017

GASTRONOMY SLOVAKIA

(Aktuálne, Tip4)

23. októbra sa v Bratislave uskutoční už 4. ročník prestížnej kulinárskej konferencie Gastronomy Slovakia, na ktorej opäť vystúpia známi michelinskí šéfkuchári a špi...viac >>


30/09/2017

GIN FEST 2017

(Aktuálne, Tip3)

30. septembra sa v bratislavskom Rivers Clube bude konať prvý ročník festivalu pre milovníkov ginu s názvom Gin Fest. Počas tohto jednodňového podujatia sa hostia bu...viac >>

25/09/2017

OSLÁVME SPOLOČNE DEŇ SÚKROMNÉHO PODNIKANIA

(Tip3, Aktuálne)

DEŇ SÚKROMNÉHO PODNIKANIA 10. október „Bodaj by bola takáto akcia každý deň,“ vyznáva sa s úsmevom Jakub Zápala, ktorý v obci Smolinské prevádzkuje krčmu a tiež pre...viac >>


03/09/2017

Nové knihy

(Aktuálne, Tip3)

Každoročne sa objavia na knižných pultoch stovky nových titulov odborných príručiek pre ľudí v gastronómii všeobecne a barmanov zvlášť. Nehrajme sa na schovávačku. P...viac >>

14/08/2017

ĽAD NA BENZÍNOVÝCH STANICIACH SHELL

(Aktuálne, Tip3)

Ku kockovému ľadu sa najnovšie môžete dostať už aj na čerpacích staniciach Shell. Ľadové kocky s 28-milimetrovou stranou v dvoj- a päťkilových baleniach sú na sloven...viac >>


14/08/2017

METRO HORECA SYMPÓZIUM 2017

(Aktuálne, Tip3)

Na druhom ročníku METRO HORECA SYMPÓZIA, ktoré sa uskutočnilo v dňoch 30. – 31. mája, sa hosťom a partnerom spoločnosti METRO predstavili najlepší slovenskí šéfkuchá...viac >>

01/07/2017

IDE O TO, KTO PRÍDE S DOBRÝM NÁPADOM

(Aktuálne, Tip4)

Poďme počítať ceny  – Design Awards, Reddot Award, Good Design, German Design Award Special 2017, Solution Award Winning Product, Design Plus… O čom to hovorím?...viac >>


19/06/2017

OTÁZKA NA PROTOKOLISTU: DEZERTNÝ PRÍBOR

(Aktuálne, Tip5)

Pri štandardnej päťchodovej večeri je použitie príboru veľmi jednoduché a väčšina hostí častejšie navštevujúcich kvalitné gastronomické zariadenia s ním spravidla ne...viac >>

17/04/2017

OTÁZKA NA PROTOKOLISTU

(Aktuálne, Tip5)

Vieme, že našim čitateľom sú základné pravidlá etikety a spoločenského protokolu zrejmé. Každý z nás sa však z času na čas ocitne v situácii, keď si nie je úplne ist...viac >>