Pokora a úcta sú v hotelierstve prvoradé

(Interview, Gastronomy)

„Dobrý manažér musí žiť pre to, čo robí,“ hovorí riaditeľ Hotela Fis na Štrbskom plese Michal Fajin. Aký ste riaditeľ? Sedíte radšej v kancelárii a riešit...viac >>

Matej Sajfa Cifra podľahol suši

(Interview)

Výrečný moderátor tvrdí, že jedlo musí byť preňho aj zážitkom. Pred niekoľkými rokmi mu jeden nezabudnuteľný poskytlo suši. A tak je dnes zo Sajfu už nielen mod...viac >>


Začalo to šetričom vody

(Interview)

Výrobky Tescoma pozná dnes takmer každý, či už v Česku alebo na Slovensku, ale aj v ďalších viac ako 100 krajinách. Značka, ktorú pred 20 rokmi založila pa...viac >>

Robo Opatovský: Som vianočné dieťa

(Interview)

Jeho hlas je ako čokoláda. Rozplýva sa na duši a príjemne hladí. Nie náhodou sme k tvorbe Roba Opatovského zvolili práve toto prirovnanie. On sám čokoládu ...viac >>