11/12/2016

Hervé Courtot

(Interview, Tip3)

Budúcnosť gastronómie je v jednoduchosti Francúz Hervé Courtot patrí k najznámejším svetovým kuchárom. Aktuálne pôsobí v Dubaji ako šéf reštaurácie Nobu, ktorá je ...viac >>

20/11/2016

ATELIÉR VESELÝ: HOTEL MALVÁZIA

(Interview, Tip4)

Pred niekoľkými mesiacmi otvorili na Záhorí pri obci Prievaly architektonicky zaujímavý hotel Malvázia s niekoľkohektárovým verejným parkom. Hotel slúži najmä ľuďom,...viac >>


02/10/2016

MAURICIO LEON

(Interview, Tip3)

Narodil sa v Mexiku, variť začal už ako ôsmak v kanadskom Vancouveri, neskôr odišiel študovať za kuchára do New Yorku a pracoval v niekoľkých reštauráciách ocenených...viac >>

06/06/2016

Kristína Farkašová: Milujem domáce práce, som jednoznačne prepnutá

(Interview, Tip4)

Pripravila Michaela Conzarová, foto Martin Haburaj • Pred dva a pol rokmi sa vám zmenil život. Stali ste sa mamičkou dvojičiek Matildy a Ely. Pri dvoch deťoch je ...viac >>


18/05/2016

Virtuóz za barovým pultom

(Interview, Tip4)

Pripravila Eleonóra Bujačková Slovenskí barmani patria k medzinárodnej špičke v tvorbe a príprave kokteilov. Radí sa medzi nich aj Rastislav Kubáň, ktorému kolego...viac >>

18/04/2016

Jaro Bekr: Varím podľa kuchárskej knihy alebo internetu

(Interview, Tip3)

Pripravila Michaela Conzarová, foto Jana Kusovská Keketi • Tvoriť pár s herečkou je určite náročné. Ako to zladiť? Monika hrá v divadle, televíznych seriáloch, pô...viac >>


26/02/2016

Dano Dangl: Najradšej mám vyprážaný syr a fazuľu

(Interview, Tip4)

Pripravila Michaela Conzarová • Ste otcom mnohých humorných relácií, do našich domovov vnášate radosť a smiech – na aký projekt sa môžu diváci tešiť v roku 2016? ...viac >>

07/02/2016

Len 2013 kusov

(Interview, Tip4)

RUDOLF JELÍNEK neustále rozširuje plochy vlastných sadov Pripravila Irena Konečná • Vlastníte sady na Morave aj vo svete a pribúdajú k nim ďalšie. Čo plánujete ...viac >>


26/01/2016

Pre každého baristu, čo má záujem

(Interview, Tip4)

Pripravila Iveta Schäfferová Za posledné roky sa kávová kultúra dostala o stupienok vyššie, napriek tomu nie každý vie, čo je to dobrá káva a v mnohých podnikoch ju...viac >>

23/12/2015

“Niekedy pečiem v duchu celú noc”

(Interview, Tip4)

vraví o nadšení pre remeslo Elena Kohútová, šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne Pripravila Soňa Hudecová-Podhorná Určite nesnívala o tom, že bude cukrárka. A...viac >>