13/08/2018

Kľúčovými témami HORECA dní boli čerstvosť na tanieri a zero waste

(Aktuálne, Tip4)

Čo hýbe slovenskou a svetovou gastronómiou? Prečo je dôležité neplytvať potravinami a ako pristupovať k novým nariadeniam o ochrane osobných údajov? Aj o týchto témach sa hovorilo v piatich predajniach METRO počas tohtoročných HORECA dní. Uskutočnili sa už tretíkrát počas apríla a mája, a opäť priniesli zaujímavé diskusie a množstvo ochutnávok. METRO im predstavilo svoje najnovšie produkty – otrubový riad, ktorý sa dá skompostovať alebo dokonca aj zjesť a je výbornou alternatívou k jednorazovým plastovým riadom. „O zero waste chceme nielen hovoriť, ale podľa tejto filozofie aj sami konať. Zároveň chceme prezentovať našim partnerom, ako aj ich prevádzky nastaviť na čo najnižší odpad, aby boli ekologickí, ale aby to pre nich naďalej bolo ekonomické,“ vysvetlil zaradenie tejto témy hovorca METRO Martin Krajčovič. Na pódiu sa však hovorilo aj o ďalších atraktívnych témach – napríklad ako byť dobrým hotelierom a ako akceptovať aj tie najnáročnejšie požiadavky. Alebo ako chrániť osobné údaje svojich zákazníkov a nedostať sa do sporu s GDPR, ktoré začalo platiť len pred niekoľkými týždňami.

 

A: I & R



15/10/2018

Festival vôní, chutí a zážitkov Aróma má za sebou prvý ročník

07/10/2018

PREPITNÉ. Áno alebo nie? Komu? Koľko? Kedy? Ako?

30/09/2018

Favoritom cestujúcich je Singapore Airlines

30/09/2018

Miroslav Stycinskij

23/09/2018

Trnava otvorí nedostupné pamiatky