27/07/2016

Letom barovým svetom

(Mixology, Tip5)

Čo by na to asi povedal Craddock? Londýnsky hotel Dorchester, v ktorého bare krátko po druhej svetovej vojne ukončil svoju kariéru Harry Craddock, autor vynikajúce...viac >>

23/06/2016

HUBERT CUP 2016

(Tip5, Mixology)

Spracoval : Ján  Šuchta – prezident SkBA 16. ročník súťaže   profesionálnych   barmanov v kategóriách sekt kokteil – Classic  a  ...viac >>


25/05/2016

High Society

(Mixology, Tip5)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka Nikola Zalovičová Michalská Cocktail Room 4 cl Tanqueray No. 10 2 cl campari infúzované jahodami 5 cl gre...viac >>

23/05/2016

High Society

(Mixology, Tip3)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka High Society znamená v preklade „smotánka“ a v kokteilovom svete osviežujúci long drink z minulého storočia. Viac...viac >>


20/05/2016

Jarné trendy na barovej scéne

(Mixology, Tip3)

Pripravila Irena Konečná Lemon/Peach Iced Tea 3 cl Lemon/Peach Tea sirup, ľad, plátky ovocia (prípadne citrusovej kôry), 18 cl filtrovaná alebo minerálna voda Le...viac >>

16/05/2016

Inšpirovaný prírodou a okolím

(Mixology, Tip4)

Pripravila Kateryna Matušková Tretí slovenský ročník medzinárodnej súťaže barmanov Diageo World Class 2016 je v plnom prúde a súťažiaci v rámci niekoľkomesačnej s...viac >>


14/04/2016

Daiquiri

(Mixology, Tip5)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka Lukáš Kadlíček Radisson Blu SAS Carlton 4 cl Bacardi Carta Blanca 1 cl domáci cukrový sirup 1,5 cl limetová...viac >>

14/04/2016

Otvorenie letnej turistickej sezóny - Senecké leto 2016

(Mixology, Tip3)

namiešanie slovenského rekordu mega drinku BLACK EYE company exclusive experience Senecké leto je tradičné veľkolepé spoločensko-kultúrne podujatie, ktorým sa&n...viac >>


13/04/2016

Daiquiri

(Mixology, Tip4)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka História tohto jednoduchého, ale nezabudnuteľného kokteilu nás vracia do deväťdesiatych rokov 19. storočia, keď h...viac >>

11/04/2016

Barmanská škola Rudolfa Slavíka… pre všetkých

(Mixology, Tip5)

SÚSTREĎTE SA NA HOSŤA! Ľudia kupujú skôr servis než produkt! Pripravil Alexander Mikšovic, barový pedagóg a publicista Koncom roka som dostal e-list až z Koš...viac >>