16/05/2016

Inšpirovaný prírodou a okolím

(Mixology, Tip4)

Pripravila Kateryna Matušková Tretí slovenský ročník medzinárodnej súťaže barmanov Diageo World Class 2016 je v plnom prúde a súťažiaci v rámci niekoľkomesačnej s...viac >>

14/04/2016

Daiquiri

(Mixology, Tip5)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka Lukáš Kadlíček Radisson Blu SAS Carlton 4 cl Bacardi Carta Blanca 1 cl domáci cukrový sirup 1,5 cl limetová...viac >>


14/04/2016

Otvorenie letnej turistickej sezóny - Senecké leto 2016

(Mixology, Tip3)

namiešanie slovenského rekordu mega drinku BLACK EYE company exclusive experience Senecké leto je tradičné veľkolepé spoločensko-kultúrne podujatie, ktorým sa&n...viac >>

13/04/2016

Daiquiri

(Mixology, Tip4)

Pripravil Maroš Petrikovič, foto Pavol Mitošinka História tohto jednoduchého, ale nezabudnuteľného kokteilu nás vracia do deväťdesiatych rokov 19. storočia, keď h...viac >>


11/04/2016

Barmanská škola Rudolfa Slavíka… pre všetkých

(Mixology, Tip5)

SÚSTREĎTE SA NA HOSŤA! Ľudia kupujú skôr servis než produkt! Pripravil Alexander Mikšovic, barový pedagóg a publicista Koncom roka som dostal e-list až z Koš...viac >>

07/04/2016

Nové ovocné destiláty na trhu

(Mixology, Tip3)

Spoločnosť ST. Nicolaus priniesla na trh v exkluzívnej edícii ovocné destiláty výnimočnej kvality. V rámci uceleného inovatívneho konceptu ponúka vyše dvadsať destil...viac >>


26/02/2016

Z herbáru mnícha Cypriána

(Mixology, Tip3)

Pripravil Michal Rusiňák V Taliansku vyrábali bylinné likéry už v 13. storočí. Od bylinnej medicíny, ktorú rozvíjali mnísi, sa výroba likérov z bylín dávno oddeli...viac >>

07/02/2016

O najlepšieho barmana

(Mixology, Tip5)

Tretí slovenský ročník Diageo Reserve World Class odštartoval Súťažiacich čaká niekoľkomesačný vzdelávací a tréningový program plný workshopov, na ktorých nebudú ch...viac >>


02/02/2016

Drinky treba balansovať

(Mixology, Tip3)

Pripravila Katarína Ligašová Na vlastnej koži vyskúšal, čo je to mať vlastný podnik. Momentálne je spokojný tam, kde je, pretože jeho kreativita má voľnosť. Choroba...viac >>

25/01/2016

Tak trochu iný barbook

(Mixology, Tip3)

Pripravil Alexander Mikšovic, barový pedagóg a publicista Richard Godwin, dlhoročný korešpondent britských novín zaoberajúci sa hlavne miešanými nápojmi, napísal – ...viac >>