29/05/2018

Párty za Veľkým múrom

(Mixology, Tip5)

Ko Hung, čínsky alchymista, sa v 4. storočí nechal počuť: „… transformácia rumelky na ortuť je ako premena vína kvasením. Čisté víno sa dá sotva porovnať s tým, ktor...viac >>

29/05/2018

Na tému „dokonalosť“

(Mixology, Tip3)

Zakladatelia P(our) Symposium (samé dobre známe firmy: Alex Kratěna, Simone Caporale, Monica Berg, Xavier Padovani, Ryan Chetiyawardana, Jim Meehan a Jörg Meyer) ven...viac >>


21/05/2018

Havana Club Cocktail Grand Prix po dvanástykrát

(Mixology, Tip4)

V Havane sa uskutoční v dňoch 28. 5. až 2. 6. barmanská súťaž, ktorá sa koná každé dva roky. Víťaz získa zlatú Giraldilla Trophy (sošku známej postavy strážiacej hav...viac >>

08/05/2018

Nastáva talianska éra?

(Mixology, Tip4)

Vyzerá to tak, že namiesto Mojita si stále viac hostí v baroch a reštauráciách objednáva Aperol Spritz. Štatistika vypracovaná na základe ankety v päťdesiatke popred...viac >>


30/04/2018

Petr Kymla: Trendom roku 2018 budú ovocnejšie štýly ginu

(Mixology, Tip4)

Témou posledného workshopu v rámci World Class Cocktail Weeku bol gin. Český barman Petr Kymla, ktorý v súčasnosti pôsobí ako Diageo Reserve Brands Ambassador, v pre...viac >>

30/04/2018

Stan Vadrna: Spojiť Zacapu so slovenskými surovinami bola zaujímavá výzva

(Mixology, Tip3)

Hviezdou druhého dňa World Class Cocktail Weeku bol zakladateľ medzinárodnej barmanskej školy Analogue Bartending Institute Stan Vadrna. Barmanský guru viedol worksh...viac >>


27/04/2018

Vítězlav Cirok: Prvý neúspech vo World Class ma nakopol

(Mixology, Tip5)

Bratislava je v týchto dňoch dejiskom World Class Cocktail Weeku, ktorého cieľom je počas troch dní rozvíriť záujem o barovú scénu tak medzi profíkmi, ako aj medzi v...viac >>

19/04/2018

World Class Cocktail Week sa blíži. Zistite, kto povedie workshopy

(Mixology, Tip5)

Barová udalosť jari je za dverami. V dňoch 26. až 28. apríla môžete byť súčasťou nového jedinečného projektu World Class Cocktail Week. Barmani sa môžu tešiť na orig...viac >>


04/02/2018

Horúce inšpirácie

(Mixology, Tip3)

KB Tea Ingrediencie: 4 cl Karpatské KB škorica a klinček 2 cl perníkový sirup jablkové plátky, škorica čierny čaj Postup: Karpatské KB škorica a klinček, sirup...viac >>

01/01/2018

5. ROČNÍK WORLD CLASS COMPETITION SLOVAKIA 2018

(Mixology, Tip5)

Najlepší slovenskí barmani si opäť zmerajú sily v rámci uznávanej súťaže World Class Competition Slovakia 2018. Piaty ročník podujatia odštartoval 14. novembra v pri...viac >>


<< Predchádzajúce 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasledujúce >>