09/10/2012

Varenie je jedinečné umenie

(Gastronomy)

Niekto tvrdí, že varenie je priam božská inšpirácia. Iní ho prirovnávajú k vede a pre niektorých je varenie nutným zlom. Nech už patríte do ktorejkoľvek sk...viac >>

Najkrajšie kvety v hrnci a na tanieri

(Gastronomy)

V jednej rozprávke dostal mládenec za ženu princeznú, keď priniesol jej otcovi ako najkrajší kvet obilný klas. Či to bol klas pšenice, jačmeňa, pohánky, kukurice, ry...viac >>


Grilovačka ako má byť

(Gastronomy)

Príjemné posedenie s rodinou či priateľmi na terase alebo v záhrade a dobré jedlo, to je skvelý relax uprostred kolotoča každodenných povinností, prípadne ...viac >>

Cvikla nepodceňujte

(Gastronomy)

Keď sa hovorí o cvikle, mnohí skrivia ústa odporom. Možno pre zemitú chuť, ktorú cítiť na jazyku pri pití cviklovej šťavy. Iní, možno ako ja, majú na ňu zlé spomienk...viac >>


Šťavnaté slnko na tanieri

(Gastronomy)

Šťavnaté slnko na tanieri Pomaranč pochádza z Číny, ale toto chutné ovocie poznali v dávnych časoch už aj Gréci. Pravda je, že voľakedy poznali  viac...viac >>

Štipľavý zázrak

(Gastronomy)

Slovko zázrak ani zďaleka nie je v tomto prípade nadnesené, pretože hovoríme o zázvore. Tento veľkorysý dar prírody, správne označovaný ako ďumbier lekársky, je...viac >>


Marcel Ihnačák: „K svojej práci mám obrovský rešpekt.“

(Gastronomy)

Začínal ako kuchár v Poprade, vďaka svojej šikovnosti to rýchlo dotiahol až na zástupcu šéfkuchára u svetoznámeho Jamieho Olivera. Marcel Ihnačák, bravúrny...viac >>

MEDUSA Group: Zlatá MEDUSACard má prvého držiteľa

(Gastronomy, Tip5)

Na zlatú lojalitnú kartu má nárok ten, kto minie v Medusa Group za 12 mesiacov aspoň 5 000 Eur. Theo van Eeden, pravidelný návštevník reštaurácií Rio a Me...viac >>