13/06/2016

NA DETAILOCH ZÁLEŽÍ

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Tereza Lehotská, foto Matej Hutta Marek Petrán, Executive Chef vinotéky a reštaurácie Vínimka v Bratislave OD TEPLÝCH ROŽKOV K ŽÍDEKOVI Už od dets...viac >>

06/05/2016

Severské podmienky, drsné pravidlá a ryby inak

(Gastronomy, Tip4)

Pripravila Marta Horecká TAK KTO? ŠVÉDI ALEBO FÍNI? Európska únia chcela polozhnitý surströmming zakázať ako toxický, potom naň však Švédom udelila akúsi „kultú...viac >>


19/04/2016

Objavte vášen pre dobré jedlo

(Gastronomy, Tip5)

Novinky Premium radu značky Mecom si zamilujete Po úspešnom uvedení PREMIUM výrobkov v minulom roku, prináša MECOM na trh ďalšie nové a chutné produkty s vysokým po...viac >>

09/03/2016

Svetová chuť Francúzska

(Gastronomy, Tip5)

V rámci projektu GOÛT DE FRANCE /GOOD FRANCE (CHUŤ FRANCÚZSKA) bude 21. marca viac ako tisíc päťsto šéfkuchárov na piatich kontinentoch sveta pripravovať špeciálne m...viac >>


20/02/2016

Na Zimnom festivale jedla si vyše 6000 ľudí „prechutnalo“ Slovensko

(Gastronomy, Tip3)

Zimný festival jedla 2016 sa konal na celom Slovensku pod sloganom „Ochutnajte Slovensko.“ V spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch sprístupnil širokej...viac >>

14/02/2016

Zima praje opitým jedlám

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Soňa Hudecová-Podhorná Patrik Lednár V tradičnom švajčiarskom fondue sa alkoholom nešetrí. K pol kilogramu syra patrí pol litra vína a dva deci čerešňov...viac >>


27/01/2016

Zimný festival jedla 2016 - trasy Gurmán busov

(Gastronomy, Tip4)

Gurmán bus je špeciálna aktivita Zimného festivalu jedla (ZFJ). Účastníci ochutnajú  jedlá v troch reštauráciách a navštívia vinárstvo alebo pálenicu. P...viac >>

27/01/2016

Zimný festival jedla objavuje chute po celom Slovensku

(Gastronomy, Tip3)

Organizátor populárneho letného Gurmán festu v Bratislave a Košiciach – gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku, sa v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre ces...viac >>


27/01/2016

Ochutnajte Slovensko počas Zimného festivalu jedla

(Gastronomy, Tip5)

Organizátori populárneho letného Gurmán festu v Bratislave a v Košiciach, Pre gurmánov a Gurmán – club nezabúdajú na milovníkov dobrého jedla  ani počas  z...viac >>

06/01/2016

Vznešené aj obyčajné jedlá vznešených

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Marta Horecká KRÁĽOVSKÉ JEDLO – VYPRÁŽANÝ SYR Verili by ste, že si dubajský panovník obľúbil vyprážaný syr? Pripravuje mu ho jeho osobný kuchár, ktor...viac >>