09/03/2016

Svetová chuť Francúzska

(Gastronomy, Tip5)

V rámci projektu GOÛT DE FRANCE /GOOD FRANCE (CHUŤ FRANCÚZSKA) bude 21. marca viac ako tisíc päťsto šéfkuchárov na piatich kontinentoch sveta pripravovať špeciálne m...viac >>

20/02/2016

Na Zimnom festivale jedla si vyše 6000 ľudí „prechutnalo“ Slovensko

(Gastronomy, Tip3)

Zimný festival jedla 2016 sa konal na celom Slovensku pod sloganom „Ochutnajte Slovensko.“ V spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch sprístupnil širokej...viac >>


14/02/2016

Zima praje opitým jedlám

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Soňa Hudecová-Podhorná Patrik Lednár V tradičnom švajčiarskom fondue sa alkoholom nešetrí. K pol kilogramu syra patrí pol litra vína a dva deci čerešňov...viac >>

27/01/2016

Zimný festival jedla 2016 - trasy Gurmán busov

(Gastronomy, Tip4)

Gurmán bus je špeciálna aktivita Zimného festivalu jedla (ZFJ). Účastníci ochutnajú  jedlá v troch reštauráciách a navštívia vinárstvo alebo pálenicu. P...viac >>


27/01/2016

Zimný festival jedla objavuje chute po celom Slovensku

(Gastronomy, Tip3)

Organizátor populárneho letného Gurmán festu v Bratislave a Košiciach – gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku, sa v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre ces...viac >>

27/01/2016

Ochutnajte Slovensko počas Zimného festivalu jedla

(Gastronomy, Tip5)

Organizátori populárneho letného Gurmán festu v Bratislave a v Košiciach, Pre gurmánov a Gurmán – club nezabúdajú na milovníkov dobrého jedla  ani počas  z...viac >>


06/01/2016

Vznešené aj obyčajné jedlá vznešených

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Marta Horecká KRÁĽOVSKÉ JEDLO – VYPRÁŽANÝ SYR Verili by ste, že si dubajský panovník obľúbil vyprážaný syr? Pripravuje mu ho jeho osobný kuchár, ktor...viac >>

27/12/2015

Jednohubkám už odzvonilo, tohtoročný Silvester patrí syrom!

(Gastronomy, Tip3)

Doprajte si lahodnú kombináciu Krále Sýrů Nebeský spolu so šumivým vínom. Tento výnimočný plesňový syr je charakteristický svojou sviežou, čerstvou chuťou a dvojitou...viac >>


04/12/2015

Zdravie chutí a je ružové!

(Gastronomy, Tip5)

Vychutnajte si týždeň nórskeho lososa Nórsky losos nie je len taká obyčajná ryba. Je to mimoriadne zaujímavý živočích spôsobom života, aj jeho profitom pre človeka....viac >>

29/11/2015

Husokačka nikdy nezagága

(Gastronomy, Tip5)

Pripravila Soňa Hudecová-Podhorná Zoológovia by ju odtajili, chovatelia a kuchári však čoraz častejšie chvália tzv. husokačku. Občas sa objaví v ponuke reštaurácií ...viac >>