14/09/2016

GASTRONOMY SLOVAKIA

(Gastronomy, Tip5)

3. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia. REZERVUJTE SI TENTO DÁTUM   17.10. 2016! Dovoľujeme si vám dať do pozornosti najprestížnejšiu...viac >>

21/08/2016

IGOR ČEHY

(Gastronomy, Tip4)

Za svojho kulinárskeho guru považoval v časoch školských jedální svoju mamu, ktorej sa často motal v kuchyni. Keď bolo treba mladému chalanovi ušiť na mieru strednú ...viac >>


10/08/2016

Neapolská pizza

(Gastronomy, Tip3)

Šéfkuchár Massimo Attanassio pochádza z mesta, ktoré sa považuje za domov pravej talianskej pizze. Rodák z Neapola sa pred niekoľkými rokmi udomácnil v Bratislave, k...viac >>

03/08/2016

Talianska gastronómia

(Gastronomy, Tip5)

Hnutie, rovnako ako prvú univerzitu zameranú na ekologické vzťahy medzi jedlom a kultúrou, založil Carlo Petrini. Človek, ktorý sa búri proti náhlivému jedeniu továr...viac >>


25/07/2016

Konferencia Food in Central Europe: Culture & Business

(Gastronomy, Tip3)

Konferencia ponúkla prednášky napríklad na tému jedlo ako spoločenská a kultúrna udalosť – hody, sviatky, nedeľné obedy ako gastronomické udalosti či jedlo ako vyjad...viac >>

18/07/2016

Enciánová mozaika do Bruselu

(Gastronomy, Tip3)

Pripravili aka, am, js, eb Talentovaní stredoškoláci z bratislavskej Hotelovej akadémie na Mikovíniho prinesú do Bruselu v novembri počas Týždňa slovenskej kuchyn...viac >>


17/06/2016

„Najkrajší pocit je, keď je v “dome” plno,”

(Gastronomy, Tip4)

hovorí Richard Noskovič, šéfkuchár Residence Hotel & Club na Donovaloch Každá kvalitná reštaurácia je „postavená“ na dobrom kuchárovi. Nech už je kdekoľvek. N...viac >>

13/06/2016

NA DETAILOCH ZÁLEŽÍ

(Gastronomy, Tip3)

Pripravila Tereza Lehotská, foto Matej Hutta Marek Petrán, Executive Chef vinotéky a reštaurácie Vínimka v Bratislave OD TEPLÝCH ROŽKOV K ŽÍDEKOVI Už od dets...viac >>


06/05/2016

Severské podmienky, drsné pravidlá a ryby inak

(Gastronomy, Tip4)

Pripravila Marta Horecká TAK KTO? ŠVÉDI ALEBO FÍNI? Európska únia chcela polozhnitý surströmming zakázať ako toxický, potom naň však Švédom udelila akúsi „kultú...viac >>

19/04/2016

Objavte vášen pre dobré jedlo

(Gastronomy, Tip5)

Novinky Premium radu značky Mecom si zamilujete Po úspešnom uvedení PREMIUM výrobkov v minulom roku, prináša MECOM na trh ďalšie nové a chutné produkty s vysokým po...viac >>