11/03/2018

Zimný festival jedla 2018

(Aktuálne, Tip4)

Až o 25 percent sa zvýšili reštauráciám tržby počas trvania Zimného festivalu jedla. Môžu za to také špeciality ako sous-vide hovädzie rebro, pyré z beluga šošovice, prach z červenej repy, dry aged chrbát z mangalice a mnohé ďalšie. „Reštaurácie si pochvaľovali. Mnohým to v januári a vo februári, keď je útlm hostí, ekonomicky pomohlo,“ povedal riaditeľ festivalu Radoslav Nackin. Podľa vyjadrenia predstaviteľov reštaurácií, ktoré sa do festivalu zapojili, si cestu na festivalové menu našli rodiny počas víkendov, ľudia z biznisu využili atraktívne menu na pracovné obedy, večere a gurmánstvo učarovalo aj párom.

 

A: I & R



06/08/2018

Nová reštaurácia Massima Botturu

06/08/2018

HAWAWSHI

06/08/2018

HAWAWSHI

30/07/2018

Najekologickejšia reštaurácia sveta

22/07/2018

Horúci, pestrý a chutný sever Afriky