27/04/2016

Raňajky v burgrárni

(Reštaurácie, Tip3)

Na Palackého ulici v Bratislave, kúsok od Národného divadla, už chvíľu „tróni“ slovenská burgráreň Regal Burger. Jednou z jej priorít je, že pripravuje jedlá zo špičkových čerstvých surovín. Kuchári používajú stopercentné hovädzie biomäso zo stredného Slovenska, denne čerstvo pečené žemle zo západného Slovenska a čo najviac lokálnej zeleniny v kombinácii s omáčkami, hranolčekmi a ďalšími surovinami vlastnej výroby. A teraz tam môžete aj raňajkovať. Menu tvoria sladké, dozlatista opečené domáce brioškové trhance s ovocím, zaliate slivkovým sirupom a jogurtom a slaný variant pozostáva zo syrového toastu so slaninkou, pestom a zeleninou na báze dôkladne overených a vyskúšaných surovín. K raňajkám patrí aj káva a pre Regal ju nastavil Lukáš Záhradník, majster sveta v jej príprave Aeropressom. Chutilo, verte!

 

 



02/04/2018

Štrúdľa z hovädzej sviečkovej s hubami v ceste brick, pyré z čierneho koreňa, maslová fazuľa a shimeji, brokolica, čerstvá hľuzovka čierna a olej

02/04/2018

Zoltán Baláž

26/03/2018

JIAOZI

20/03/2018

Legendárna Noma je opäť otvorená

11/03/2018

Čína: jedlo ako liek