Medusa otvorila podnik vo Viedni

(Reštaurácie)

V centre Viedne, pár krokov od známej Kärtnerstrasse, otvorila Medusa Restaurant & Club svoju prvú zahraničnú reštauráciu. Šéfkuchár Peter Duranský ponúka kuchyňu postavenú na stredozemských základoch s ázijským dotykom. Návštevníkom na troch poschodiach v dizajnovo do detailu dotiahnutom prostredí ponúkajú okrem modernej kuchyne aj širokú škálu vlastných nealko drinkov a nočné klubové vyžitie.

V reštaurácii a jej troch baroch s kapacitou 200 hostí (s terasou, bez nočného klubu) sa strieda šesťdesiat prevažne rakúskych zamestnancov. Najviac ekonomickým jedlom nového podniku je španielska chladená polievka gazpacho (4,50 €), najdrahším jahňací chrbát s mätovou omáčkou (28,80 €). Hostia si môžu vybrať z dvoch základných druhov kávy (espresso 2,30 €). Najdrahšou položkou menu je šampanské Veuve Clicquot La Grande Dame Rosé 1998/04 za 527 €.



18/06/2018

Ceviche

18/06/2018

Jahňacina

18/06/2018

Jahňacina

05/06/2018

Južná Amerika: Pestrý kontinent, pestrá kuchyňa

22/04/2018

FOOD PAIRING S VITISOM